Здравейте,става въпрос за 145-боксер 1,4.Реших,че е време да сменя термостата,но в магазина ми казаха,че имали два вида.Единият отварял на 83 а другия на 87 градуса.Та въпроса ми е:Каква е разликата м/у двата.До сега не знаех,че има различни,а и в търсачката,никои не е споменал за различни термостати.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Термоста в 2 варянта
Collapse
X
-
Поне са само 2...за Ланчата имаше 4 или 5 варианта Ланчаджийски...накрая стана само от 146ТД
Иначе най-добре хубаво огледай твоя с колко датчици е и т.н...и виж на колко ти отваря големия кръг на охлаждането(83 или 87 градуса), така ще решиш дилемата156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
-
Първоначално публикувано от monie Покажи съобщениеЗдравейте,става въпрос за 145-боксер 1,4.Реших,че е време да сменя термостата,но в магазина ми казаха,че имали два вида.Единият отварял на 83 а другия на 87 градуса.Та въпроса ми е:Каква е разликата м/у двата.До сега не знаех,че има различни,а и в търсачката,никои не е споменал за различни термостати.няма ли симптоми за това?
аз моя го смених като остана отворен и не ми загряваше..
Comment
-
Първоначално публикувано от monie Покажи съобщениеИзвън градцко не ми дигна повече от 50-60 градуса,което не е нормално.
Comment
Comment